SIGMA presenterar

UNIFIED COMMERCE


Unified Commerce - En vision för all handel

Tänk dig en värld där alla dina affärer är transparenta, där du kan serva dina kunder med personliga erbjudanden som hjälper dem att stilla sina behov var de än befinner sig.Boka möte med oss

 

HELHETEN HOS SIGMA

Vi har passion och muskler för att ta verkligt ansvar. Vi har erfarenheten och verktygen som genererar bättre affärer.


Vår erfarenhet, vår bredd, vår metod, vår närhet – dina kunder. Tillsammans skapar vi sammanhang och förståelse. Tänk dig att du erbjuder dina kunder en totalt personifierad köpupplevelse oavsett kanal, både digitalt och fysiskt. Du vet hur dina köpare agerar, vad de gillar samt kan till och med göra förutsägelser om deras framtida behov. Vi kan inspirera, analysera och förverkliga er vision. Unified Commerce förutsätter gränsöverskridande kompetenser. Du kan därför alltid förutsätta att våra konsulter ser till helhetsperspektivet.


Vi arbetar med stora system, e-handelsprojekt och butikshandel för globala kunder inom B2C och B2B. Vi är marknadsledande i Norden på PIM-lösningar och har stor erfarenhet av integrationsprojekt samt är certifierade inom kortbetalningar. Vi är prisbelönade för innovativ digital kommunikation, är Guldpartner med Microsoft och arbetar med marknadens bästa plattformar.


Vi är 2000 medarbetare i 11 länder. I Sverige har vi 21 kontor.


Vi fokuserar på följande nyckelområden som tillsammans skapar Unified Commerce:
Unified Commerce as a Service

Vill du erbjuda dina kunder upplevelser i världsklass, utan att komplicera verktygsfloran och utan större krav på investering? Vi tar ett helhetsansvar så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Läs mer

COMMERCE

Hundratals experter inom alla delar av handel står till ert förfogande, redo att skapa morgondagens smarta lösningar.

Läs mer

UC BENCHMARKING

Vill ni veta hur er organisation står sig mot era konkurrenter? Hitta era styrkor och svagheter i relation till andra.

Läs mer

.

CXM

Agera proaktivt och erbjud samordnat personligt innehåll, oavsett i vilken kanal du möter dina kunder eller vart de är i sin köpprocess.

Läs mer

ANALYS & PERSONALISERING

Genom att följa och analysera kundernas mönster kan du agera proaktivt, ge relevanta erbjudanden och därmed öka konverteringen.

Läs mer

DIGITALA STRATEGIER 

Vi hjälper dig säkerställa era affärsmodeller och framtidssäkra e-plattformar som ligger till grund för digitala prioriteringar i framtiden. ­

Läs mer

CROWD & PRE-TAIL

Idag finns effektiva metoder för att erbjuda rätt produkter och tjänster, köpa rätt mängder och samtidigt vinna lojalitet. 

Läs mer

MDM & PIM

Affärsutveckling, strategier, verktyg, processer, integrationer, governance & standarder för central MDM och PIM.

Läs mer

ERP

Ser man IT som en del i en företagsstrategi kan man inte ignorera styrkan och mångfalden i Dynamics.

Läs mer

INTERNET OF THINGS

Kundmönster, personaliserade upplevelser, queue busting, heat maps, last mile signage, BI – allt blir möjligt med IoT.

Läs mer


 

Vad är er vision för UNIFIED COMMERCE?

Behöver ni idéer? Vill ni utveckla er verksamhet inom något av områdena på denna sida. Har ni funderingar på att göra några förändringar? Har ni några problem eller frågeställningar och behöver ett bollplank? – Kontakta oss idag så länkar vi ihop vår erfarenhet med er vision.
 
  • BERGENDAHLS

  Sigma hjälpte Bergendahls att utveckla ett prognosverktyg som, utifrån ett givet kampanjunderlag, hämtar historisk försäljningsdata från SAP. Ju fler kampanjer som avverkas, desto smartare blir systemet, och på sikt kan det prognostisera en hel kampanj själv, utan manuell hjälp. • OFFICE DEPOT

  Snabbare, modernare och enklare. Det var resultatet när Office Depot och Svanström fick en gemensam e-handel. Sigma hade tidigare utvecklat Svanströms sajt och utvecklade den med ny gemensam design, integrerade PIM och migrerade Office Depots kunder och produkter. • CAMFIL

  Sigma har hjälpt Camfils svenska säljbolag att utveckla en e-handelslösning som ger stöd både till fastighetsförvaltare och fastighetsunderhållsbolag att organisera sitt underhåll av rätt filter till rätt plats. Lösningen är särskilt anpassad till fastighetsskötarnas mobila tablets och ger automatiserat stöd genom hela köpprocessen. • OEM

  OEM är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag och består av 33 rörelsedrivande enheter i 14 länder. Sigma har hjälpt OEM med implementera en skalbar PIM-lösning för att effektivare kunna kommunicera med kunder på en internationell marknad. OEM:s kunder ställer mycket höga krav på lokalt anpassad och omfattande produktinformation för sina inköpsbeslut, och som nu tillgodoses av PIM-lösningen. • TUI Nordic

  Researrangörerna Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge och Danmark samt Finnmatkat i Finland är ledande i resebranschen när det gäller kunddialog i omnikanal. I deras verksamhet innebär kommunikation stora utmaningar med teknologi, språk, tidszoner, mm. Samtidigt finns stora pengar att spara och tjäna. TUI Nordics omnikanalskommunikation är en framgångssaga.
 

Guide Online är kärnan i vårt serviceupplägg – tack vare Sigmas kommunikationsplattform har vi ökat tillgängligheten och kundnöjdheten samtidigt som vi har sänkt våra kostnader.

Ann-Louise Ehrl, Affärsansvarig för Guide Online, TUI Nordic 


INTRESSERAD AV DET SENASTE?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som behandlar digitala strategier, PIM, Omnichannel, analyser och kundlojalitet. Vi visar visioner för hur du kan koppla ihop hela din affär.


Sätt upp dig på vårt nyhetsbrev
 
 


VÅRA UPPDRAGSGIVARE

Vi har under många år hjälpt företag att effektivisera och utveckla deras affärer inom Unified Commerce. Vår erfarenhet växer tillsammans med våra kunder, som oavsett bransch ofta ställs inför liknande utmaningar.
 

Med Sigmas Unified Commerce är du på rätt väg. Du får en erfaren och långsiktig partner som vägleder dig i en föränderlig värld. 


ENDAST DE BÄSTA

Vi är en oberoende leverantör som ser till att du som kund alltid får den bästa lösningen utifrån dina specifika behov. Våra samarbetspartners är marknadens ledande inom sina respektive områden. Tillsammans skapar vi framtidens handel – med din kund i fokus.
 

HUR VILL NI UTVECKLA ER AFFÄR?

Boka möte för att få inspiration och höra hur andra i branschen arbetar med Unified Commerce
 

FREDRIK LARSSON

COMMERCE, UCaaS, MDM & PIM, DIGITAL STRATEGIES
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13

MAGNUS ENGSTRÖM

PIM, COMMERCE, UCaaS

magnus.engstrom@sigma.se

+46 733 20 73 06

HENRIK SKINSTAD

COMMERCE, UCaaS, PIM, CROWD, IOT

henrik.skinstad@sigma.se

+46 733 20 73 43

CARL MAGNUS SVENSSON

CXM, UX, DIGITAL STRATEGIES, BRANDING

carlmagnus.svensson@sigma.se

+46 708 65 65 75

LEO ADMANTIUS

ERP, DYNAMICS, UCaaS

leo.admantius@sigma.se

+46 761 04 25 70

PETER KNAPP

CXM, LOJALITETSPROGRAM, UX, BRANDING

peter.knapp@sigma.se

+46 708 85 03 03

FREDRIK AXELL

BUSINESS UNIT MANAGER UNIFIED COMMERCE

fredrik.axell@sigma.se

+46 73 070 01 56

JONAS STEFFENSSON

BUSINESS UNIT MANAGER DYNAMICS

jonas.steffensson@sigma.se

+46 733 51 41 85