ENDAST DE BÄSTAUTVECKLA DIN AFFÄR MED OSS

Kontakta oss för ett möte. Vi berättar gärna mer!Boka möte med oss

 

MARKNADENS LEDANDE

Tillsammans skapar vi framtidens handel – med din kund i fokus.

Sigma är en oberoende leverantör som ser till att du som kund alltid får den bästa lösningen utifrån dina specifika behov. Våra samarbetspartners är marknadens ledande inom sina respektive områden. Tillsammans förverkligar vi visionen om framtidens handel - Unified Commerce.
 

 

KAIROS FUTURE

Kairos Future är Sveriges ledande konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Med partnerskapet med Kairos Future kompletteras Sigmas management, strategi- och IT-konsulttjänster med Kairos Futures tjänster, processer och verktyg för trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi. Sigmas satsning på Crowd omfattar Crowd Innovation baserat på Kairos Futures plattform Co:tunity


CO:TUNITY

Oavsett om du behöver ett verktyg för att skapa hållbara strategier för framtiden, crowdsourcing av innovation eller R&D, strukturerad trendspaning eller en effektiv förslagslåda så är Co:tunity det bästa vi kunnat hitta på marknaden. Från enkla gränssnitt där allmänheten direkt kan bidra till slutna grupper med kvalificerade användare som utvärderar trender och idéer på ett strukturerat sätt utifrån sina respektive kompetenser och roller. Co:tunity är ett system att växa med.
 

 

ACREO

Acreo Swedish ICT är ett av Europas främsta forskningsinstitut och tillhandahåller spjutspetsresurser och teknik inom nyckelområden såsom sensorer och ställdon, Kraftelektronik, Digital kommunikation och Life Science. Acreo Swedish ICT erbjuder innovativa och värdeskapande IT- lösningar för hållbar tillväxt och ökad konkurrenskraft i näringsliv och samhälle. Acreos teknologi i kombination med Sigmas kapacitet och långsiktiga affärsrelationer gör att vi kan erbjuda projekt för banbrytande innovationer.
 
 

MERIT CONSULTING

Merit är en ledande leverantör av konsulttjänster och programvaror kring affärsprocesser och implementering av affärssystem. Merit erbjuder sina kunder ökad konkurrenskraft genom implementering och drift av moderna och integrerade standardlösningar. Genom vår bransch-, verksamhetskompetens och erfarenhet bidrar vi till att omforma vår kunskap till värde för kunden – turning knowledge into value.


Genom samarbetet med Sigma och Unified Commerce kan Merit nu skapa ytterligare värde för kunder verksamma inom B2B och B2C.
 

 

INTERSHOP

Intershop är kanske världens bästa plattform för B2B & B2C e-handel på enterprisenivå. Intershops styrkor är lösningens bevisade skalbarhet, flexibilitet och prestandasäkerhet även för internationella e-handelslösningar. Arkitekturen är byggd för att klara komplexa sajtstrukturer för olika dotterbolag, varumärken, franchisingkedjor och återförsäljare, allt byggt och konfigurerat i ett och samma system. Såväl frontend gränssnitt, funktionalitet, sortiment men också backend kan återanvändas/ärvas mellan olika bolag och sajter. Dessutom kan det anpassas och kompletteras där det behövs.
 
 

SITECORE

Sitecore har länge varit världsledande med sin CXM-plattform (Customer Experience Management) och sin SBOS-metodik för löpande förbättring och optimering av den digitala kundupplevelsen.


Sitecore Experience Platform (SXP) ger dig som marknadsförare möjlighet att använda en och samma plattform som kombinerar web content management, marketing automation, e-postmarknadsföring, sociala media, e-handel, löpande analys och optimering. Plattformen samlar och analyserar data från alla dina kanaler, vilket hjälper dig lära känna dina kunder och gör att du i realtid kan ge dina kunder rätt upplevelse vid rätt tillfälle.
 

 

EPISERVER

EPiServer CMS är ett av de ledande Content Management Systemen i Skandinavien och stöder också B2C och B2B e-handel med EPiServer Commerce. EPiServer innehåller alla basfunktioner man kan önska sig av ett modernt CMS system såsom Wysiwyg-editor, A/B –testning, språkstöd, rättighetssystem med integration till Active Directory, filsystem som underlättar för såväl administratörer som redaktörer o.s.v. EPiServer Commerce innebär att ni får en fullfjädrad e-handelsplattform med alla CMS-systemets fördelar.


Sigma har omfattande erfarenhet av EPiServer & EPiServer Commerce, ofta implementerad och integrerad med inRiver PIM, för effektivare hantering av produktinformation.
 
 

LOOP 54

Loop54 rekommendationsmotor har stöd för kontextrelaterade produktsökningar, personaliserade kategorivisningar, personaliserade produktrekommendationer samt stöd för liknande produkter.


Med Loop54’s sökmotor minimeras det manuella arbetet och mer relevanta produkter presenteras för kunden, vilket kommer öka möjligheterna för mer- och uppförsäljning samt underlättar synonymhantering.


Sökmotorn innehåller även följande funktioner:

● Aggregerad beteendespårning samt popularitetsviktning

● Kontextmedveten stavningshjälp

● Automatisk inlärning av nya sökfraser

● Rekommenderade sökfraser för att främja interaktion med produktkatalogen

● Autocomplete

● Filtrering av sökresultat
 

 

VERGIC

Vergic är ett svenskt bolag som expanderar snabbt både i Sverige och utomlands. Med kunder som CDON, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och många fler är lösningen bevisat mycket effektiv och kunderna har normalt en snabb ROI. Vergic Engage-plattformen fungerar som ett gränssnitt för webbplatser att dela information, lösa problem och samarbeta med kunder - online och i realtid. Detta ökar kundnöjdheten, ökar lead- och säljkonvertering, förbättrar kundtjänstagenters effektivitetsnivåer och effektiviserar kostnaderna genom att erbjuda marknadens bästa multi channel-kundservice.
 

 

INRIVER

Sigma har arbetat med inRiver och inRiver PIM sedan mitten av 2000-talet. Vi är en av inRivers äldsta och mest erfarna partners. Vi har stor erfarenhet av mycket komplexa projekt med inRiver PIM och är specialiserade på printutmaningar. Våra affärskonsulter och utvecklare tillhör de mest seniora inom området. Vi arbetar med både stora och välkända varumärken inom både B2C och B2B, men vi arbetar också tillsammans med mindre kunder som önskar se en snabb effekt av sin inRiver PIM-satsning
 

 

STIBO SYSTEMS

Stibo STEP är är globalt sett kanske det mest ledande PIM & MDM-systemet. Kännetecknande för STEP är att även de största kundernas många behov ofta täcks av plattformens out of the box-funktionalitet. Det mesta går att lösa genom konfigurering i stället för utveckling, vilket avsevärt minskar risker i projektet och efterföljande förvaltningskostnader.


Stibo Systems har många internationellt ledande företag bland sina kunder såsom t ex Kelloggs, Office Depot, Osram, Sears, Sony, Siemens, Target. Några svenska kundexempel är Ahlsell, B&B Tools, Husqvarna och Thule.


Sigma är Stibo Systems implementationspartner i Sverige och har samarbetat med Stibo Systems med delleveranser i flera större implementationer.
 

 

MICROSOFT

Sigma är Microsofts långsiktiga affärspartner där informationsteknologi gör skillnad. Vi är Certified Gold Partner och blev 2014 utsedda till Microsoft Partner of the year inom Business Insight & Mission Critical.

Sigma arbetar med lösningar på hela Microsoftplattformen och inom Unified Commerce främst med följande:


AZURE-CLOUD

Sigma erbjuder dynamiska lösningar som spänner från Azure Pack på egen infrastruktur i egna datahallar till Microsoft Azure datahallar i hela världen och Microsofts Office365 tjänster. Med Azure Pack i Sigmas driftcentra kan vi lagra kunders data som inte bör eller får lagras utomlands samtidigt som kunderna har tillgång till Azures övriga totala globala kapacitet och utbud. Med de olika molnleveransmodellerna bygger vi en helhet till dig.


Sigma har som första företag i Sverige kvalificerat sig till partnernivån Gold Cloud Platform.MICROSOFT DYNAMICS ERP

Miljarder i utveckling, en fantastisk bredd av program som enkelt integreras gör Microsoft till en ledande aktör inom ERP. Miljoner människor använder Dynamics av en anledning.


Microsoft Dynamics ERP ger dig de verktyg som behövs för att hantera hela organisationen, från leverantörskedjan, upphandling och HR, till ekonomi och samverkansprojekt.

Microsoft Dynamics AX är ERP-lösningen för globala storföretag. En företagslösning som hjälper dig driva och utöka din verksamhet.

Microsoft Dynamics NAV är ERP-lösningen för små och medelstora företag. En företagslösning som hjälper dig hantera redovisning och ekonomi, supply chain och processer.
 

 

ENFERNO

Enfernos molnbaserade plattform STORM är en av Sveriges mest kompletta lösningar för storskalig e-handel. Bakom STORM ligger över tio års utveckling av e-handelssystem för tillämpningar inom både B2C och B2B, och plattformen ökar stadigt i popularitet tack vare sin dynamiska licensmodell och omfattande funktionalitet.


Enfernos kunder omfattar bl.a. Nobia, Adlibris, Blåkläder, Mio Möbler, Cervera, Däckia, Autoexperten, Digital inn, Media Markt och Stor&Liten. Mer information finns på enferno.se. 

 

FREDRIK LARSSON

COMMERCE, UCaaS, MDM & PIM, DIGITAL STRATEGIES
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13

MAGNUS ENGSTRÖM

PIM, COMMERCE, UCaaS

magnus.engstrom@sigma.se

+46 733 20 73 06

HENRIK SKINSTAD

COMMERCE, UCaaS, PIM, CROWD, IOT

henrik.skinstad@sigma.se

+46 733 20 73 43

CARL MAGNUS SVENSSON

CXM, UX, DIGITAL STRATEGIES, BRANDING

carlmagnus.svensson@sigma.se

+46 708 65 65 75

LEO ADMANTIUS

ERP, DYNAMICS, UCaaS

leo.admantius@sigma.se

+46 761 04 25 70

PETER KNAPP

CXM, LOJALITETSPROGRAM, UX, BRANDING

peter.knapp@sigma.se

+46 708 85 03 03

FREDRIK AXELL

BUSINESS UNIT MANAGER UNIFIED COMMERCE

fredrik.axell@sigma.se

+46 73 070 01 56

JONAS STEFFENSSON

BUSINESS UNIT MANAGER DYNAMICS

jonas.steffensson@sigma.se

+46 733 51 41 85